Sponsorbrochure - AVC Luctor et Emergo

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsorbrochure

Beste (potentiële) sponsor,
Fijn dat we met u in gesprek zijn als (potentiële) sponsor van Luctor et Emergo. Zoals u weet draait een voetbalclub tegenwoordig op een aantal financiële pijlers. Eén daarvan is het verwerven van sponsoren die met het sponsoren van Luctor et Emergo de club en het voetbalplezier van haar leden ondersteunen. Sponsoren kan op vele manieren van een los bord langs het veld tot een compleet met zorg samengesteld sponsorpakket. De pakketten, alsmede de losse mogelijkheden, vindt u terug in deze sponsorbrochure.
Mocht u tot het besluit komen om Luctor et Emergo op welke manier dan ook te ondersteunen draagt u mede bij tot het voetbalplezier van jong tot oud en ondersteunt u ook de evenementen  die door Luctor et Emergo worden georganiseerd. Denk daarbij aan jeugd voetbalkampen, materiaal voor trainingen en wedstrijden en onderhoud aan de velden of accommodatie etc.
Bij deze willen wij u vast bedanken voor de steun die u aan Luctor et Emergo geeft en wensen wij u veel succes met de keuze voor een pakket of losse sponsormogelijkheid passend bij de uitingen en uitstraling van uw bedrijf.

De sponsorcommissie

Sponsorbrochure Luctor et Emergo
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!