Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

In memoriam Hans Bouck (1954 – 2020)

30 november 2020 20:45


.

Op donderdag 26 november ontvingen wij het droevige bericht dat Hans Bouck is overleden.

Hans werd lid van onze vereniging op 1 augustus 1974. Meer dan 46 jaar was hij onze vereniging trouw. Hans was reeds enkele jaren ziek maar liet zich niet uit de weg slaan. Met zijn positieve instelling onderging hij de nodige behandelingen en hield dit lang vol.

Hans voetbalde als rechtsbuiten en menigeen zag in zijn zoon Roy het voetbaltalent van Hans terug. De gezellige elftallen waarin Hans speelde weerhield hem er echter van om op een hoger niveau te acteren. Hans stond bekend om zijn gezelligheid, zijn uitgesproken mening, zijn bereidbaarheid onze vereniging op gebied van onderhoud en bouw te helpen. Dit laatste heeft hij zelf nog mogen aanschouwen in de film van de bouw van ons clubhuis aan de Sluiskade in 1979/1980. In deze film zie je een jonge Hans Bouck zijn vak als voeger uitoefenen.

Scannen0013.jpg

De meeste leden kennen hem van zijn zondagmiddag bardiensten. Mocht het zo zijn dat het tijdens een drukke zondag nodig was om de barmensen te helpen dan sprong hij zonder gevraagd te worden bij.

IMG_0001.jpg

Hans was elk weekend bij onze vereniging aanwezig. De zaterdagmiddag met zijn vaste groep gezellig een biertje drinken. Op zondag de lagere seniorenelftallen kijken en daarna de wedstrijden bespreken. Ook was hij trouw bezoeker van het jaarlijkse vis evenement “De Johan Korte Bokaal”. Jarenlang vervulde hij op zondagmiddag zijn bardienst met de nodige vrolijkheid zoals wij hem kennen. Tijdens zijn bardienst werd de kraker van Rex Gildo, “Fiesta Mexicana” altijd gedraaid en zette hij ons clubhuis op stelten.

 IMG_2289.JPG

In de korte tijd die hij doorbracht op het hospice in Geesteren kreeg hij van Luctor leden nog bezoek. Hans heeft gezamenlijk met hen de nodige herinneringen opgehaald. Het waren voor zijn familie, Luctor vrienden en Hans waardevolle bezoeken.

We gaan in Hans een vrolijke noot in de vereniging missen.

Hans, rust zacht.

Wij als Luctor et Emergo condoleren Marina, Roy en Marloes, kleinzonen Daint en Mitch, naasten en vrienden met dit grote verlies.

De familie Bouck wil een ieder die afscheid van Hans wil nemen hiervoor de gelegenheid geven. 

kaar_Hans_Bouck.jpg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!