Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Algemeen

Op deze manieren kan Oranje de wereldtop ontlopen in de achtste finale

Gisteren om 14:03  Het was donderdag groot feest in Nederland, want de ploeg van Frank de Boer versloeg Oostenrijk en plaatste zich daardoor voor achtste finale. De vraag is nu wie de tegenstander van het Nederlands Elftal gaat worden. De grote vrees is dat de ploeg Duitsland of Portugal als tegenstander krijgt als één van de beste nummer drie. In dit artikel kijken we hoe Nederland de toplanden kan ontlopen. meer »


Samenvatting Engeland - Schotland (0-0)

Gisteren om 10:31  The Battle of Britain is onbeslist gebleven op het Europees Kampioenschap. Vrijdag speelden Engeland en Schotland op Wembley een heerlijk duel. Hoewel er geen winnaar kwam, was het vanwege de spanning en de vele strijd toch erg leuk voor de voetballiefhebber. Bekijk de samenvatting van Engeland - Schotland hieronder.  meer »


De 10 bekendste spelers van het jarige Cambuur

Gisteren om 7:00  SC Cambuur viert vandaag haar 57-jarige verjaardag en daarom zetten wij de promovendus in de schijnwerpers. Dat doen we door terug te kijken op de 10 bekendste spelers die ooit bij de Leeuwarders hebben gespeeld. Daarin is geen plaats voor levende Cambuur-legende Sandor van der Heide, publiekslieveling Mark de Vries, clubtopscorer Jan Bruin en Mister Cambuur Johan Abma, omdat we puur kijken naar de voetballers die de grootste loopbaan hebben gehad. meer »


VACATURE: Stagiair Marketing & Events

18 juni 2021 15:00  Ben jij op zoek naar een leerzame, sportieve en uitdagende stageplaats? Voor ons magazine PANNA! bieden wij een leuke leerplek aan op gebied van marketing & events. meer »


Interview Brian Brobbey: "Ik houd geen afscheidsspeech bij Ajax, dan ga ik huilen"

18 juni 2021 14:00  Nee, een afscheidsspeech heeft hij niet gehouden. "Die gaat er ook niet komen. Dan ga ik huilen." Na elf jaar heeft Brian Brobbey zijn grote liefde Ajax verlaten voor een nieuw avontuur. De komende vier jaar staat de negentienjarige aanvaller onder contract bij RasenBallsport Leipzig. "Duits leren? Dat komt wel." meer »


Interview doelman Steven van Dijk: "Ambitie om in het buitenland te spelen"

18 juni 2021 12:00  Hij doorliep de jeugdopleiding van Go Ahead Eagles, verdedigde het doel van Vitesse en maakte zijn onofficiële debuut voor NEC. Bij FC Den Bosch raakte Steven van Dijk het plezier in het voetbal kwijt. Na twee uitstapjes in de Derde Divisie is de 24-jarige sluitpost nu transfervrij. "Ik sta open voor een nieuwe uitdaging. Een buitenlandse club lijkt me geweldig. Laat me maar een week meetrainen!" meer »


Meer nieuws

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!