Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

uitslag ABC enquête

17 februari 2021 19:00


.

Beste voetbalvrienden,

Via deze weg willen wij jullie graag op de hoogte brengen van de enorme respons die de Actief Betrokken Club enquête tot stand heeft gebracht. Ruim 100 leden, vrijwilligers, ouders of betrokkenen van Luctor hebben de enquête ingevuld en ruim 50 clubmensen hebben aangegeven dat we hen mogen benaderen om mee te denken. Hartelijk dank daarvoor, een geweldig resultaat! Wij zijn erg trots met jullie betrokkenheid voor de club.

Resultaten Actief Betrokken Club enquête

De resultaten geven ons ook een heel mooi inzicht hoe jullie als clubmensen aankijken tegen de maatschappelijke rol van Luctor. Maar liefst 93% vindt het belangrijk dat Luctor zich maatschappelijk inzet. Voor welke doelgroep(en) Luctor deze initiatieven zou moeten organiseren zijn de meest genoemde antwoorden:

- 83% jongeren in beweging te brengen;

- 62% een beweeg en ontmoetingsplek voor ouderen creëren;

- 62% mensen die in een isolement zitten begeleiden door vrijwilligerswerk op de vereniging te doen;

- 58% volwassenen in beweging brengen.

Ook werden er hele leuke ideeën genoemd voor doordeweekse activiteiten overdag bij de vereniging, te weten; FIFA spelen, sporten en studiebegeleiding voor jongeren, een wandelclub, dagbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking, walking voetbal en spelletjes middag voor ouderen, sportieve activiteiten (opvang) voor kinderen en nog veel meer. Het overzicht van de resultaten vindt je in het pdf-bestand dat hieronder is toegevoegd.

resultaat enquette abc project

Vervolg Actief Betrokken Club project Luctor

Maar…., hoe gaan we verder? Met de kleine ABC commissie die we nu hebben gaan we de clubmensen benaderen om met hen leuke projecten en activiteiten op te zetten voor de vereniging. We hebben zowel denkers als doeners nodig dus jouw inbreng kunnen we hoe dan ook gebruiken! Jullie hebben de keuze gemaakt voor de doelgroepen waar we ons op kunnen gaan richten, te weten:

- Jongeren/jeugd activiteiten;

- (Sportieve) ontmoetingsplek ouderen;

- Dagbesteding voor mensen in een isolement.

Het plan is om samen met jullie clubmensen werkgroepen op te starten om projecten en activiteiten realiseerbaar te maken voor de verschillende doelgroepen. De clubmensen die hebben aangegeven mee te willen denken/helpen bij de uitvoering hiervan sturen we persoonlijk een mail. Uiteraard is het voor iedereen mogelijk om hierbij betrokken te zijn! Wil jij het Actief Betrokken Club project samen met ons vanaf de grond af aan opbouwen en aansluiten bij een van de werkgroepen? Maak je interesse kenbaar door een mail te sturen naar abcproject@luctor-et-emergo.nl. Geef aan wat je leuk vindt en we nemen contact met je op! #luctoractiefbetrokken

Ruben Wassink (Sportbedrijf Almelo)

Marcel Jacobs (Toekomstvisiecommissie)

Sandor Nijkamp (voorzitter a.v.c. Luctor et Emergo) 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!