Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Het jaar 2020 is bijna ten einde. Het woord is aan onze voorzitter

24 december 2020 1:30


.

Beste leden en ouders van leden van a.v.c. Luctor et Emergo,

Het was een bijzonder jaar. Een jaar waarin het bestuur terugkijkt en een blik vooruit werpt waar hopelijk wij samen elkaar weer gauw in normale omstandigheden kunnen ontmoeten. Het was een jaar die gedomineerd werd door de pandemie. Deze pandemie had grote gevolgen voor onze club, als bestuur en commissies om de organisatie van onze vereniging in deze bijzondere omstandigheid in goede banen te laten verlopen. Er is in onze vereniging afgelopen jaar veel gebeurd. Hiervan kunt u een uitgebreide terugblik in de gestuurde mail naar onze vinden waarin het jaar kort en hevig wordt beschreven. Tevens wordt hierin ook vooruit gekeken.

Het kan voorkomen dat u de mail niet heeft ontvangen. Er zijn enkele e-mailadressen die na het verzenden van de mail niet juist bleken te zijn. Wilt u de mail alsnog ontvangen? Stuur een mail naar voorzitter@luctor-et-emergo.nl. Ook kan de mail in uw ongewenste mailbox zitten.

Wij hopen in het bijzonder dat onze leden, haar familieleden en dierbaren de pandemie goed zijn doorgekomen. Namens het bestuur en commissies willen wij u allen danken voor uw steun en wensen jullie allen fijne feestdagen en een gezond 2021 toe.

Sandor Nijkamp

Voorzitter a.v.c. Luctor et Emergo 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!